Budapest 007 Budapest 011
Budapest 004
magyar english deutch italian

Bemutatkozás

Családias szállodánk Budapest belterületén, de ugyanakkor egy nyugalmas, tiszta levegőjű zöldövezetben található. A nagyforgalmú fő közlekedési útvonalak pár száz méter távolságra vannak, de ez a kis távolság garantálja, hogy szállodánkban és annak kertjében a napi munka, vagy a fárasztó városnézés után a városi zajtól, szmogtól mentesen, nyugalomban pihenjen. A szálloda elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy gépkocsival 3 perc alatt, vagy metróval 15 perc alatt a városközpontba érjen. Szintén szállodánk közelében van az a  villamosjárat, amellyel könnyen eljuthatnak a Városligetben lévő Széchenyi Fürdőbe, Cirkuszba, Állatkertbe, Vidámparkba, vagy akár a Margitszigetre. Metró, busz, és villamosmegállók a közelben vannak, így könnyen elérhetik a Művészetek Palotáját, a Nemzeti Színházat, a Papp László Budapest Sportarénát, a Budapesti Nemzetközi Vásárközpontot, vagy elsétálhatnak az Groupama Arénába. Közeli elhelyezkedésünk ideális szálláslehetőséget nyújt  a Népliget Nemzetközi Buszpályaudvarra érkező vagy innen induló utasok számára.

Szállodánkból 5-8 perc sétával elérhető a Heim Pál Gyermekkorház, az Egyesített Szent István és Szent László kórház és az Országos Kardiológiai Központ, így panziónk a kórházban ápolt betegek szüleinek, hozzátartozóiknak ideális támaszpontot jelenthet.

Minden  szobához saját fürdőszoba és WC tartozik. Vendégeink kényelmét a szobák természetes fa bútorzata, a szobákban lévő kábel TV, telefon, minibár, hajszárító, szobaszéf, klímaberendezés biztosítja.  A szálloda előterében számítógép, a szobákban Wi-Fi internet áll vendégeink rendelkezésére térítésmentesen.

Szállodánkban, minden közösségi és magántérben (tehát a szobákban is) tilos a dohányzás. Kijelölt dohányzó hely a kerthelység, és a terasz. Vendégeink esetleges allergiájára tekintettel kisállatot, kutyát, macskát még térítés ellenében sem fogadunk. Virusmentesítésként minden szobánkat és a közösségi tereket rendszeresen ózongázzal fertőtlenítjük!

Tágas kertünk -időjárástól függően májustól októberig használható- fűtött vizű úszómedencével kellemes pihenést kínál.

Gépkocsival érkező vendégeink számára zárt kertünkben parkolási lehetőséget biztosítunk. (lásd: Gy.I.K.)

Vendégeinket a nyugodt pihenést és madárdalra ébredést követően gazdag választékú, svédasztalos reggelivel várjuk.

Térítéses szoba szolgáltatások: szobaszervíz, minibár, vízforralás, telefon, mosás, vasalás, extra takarítás, extra törölköző.
Egyéb térítéses szolgáltatások: irodai tevékenységek (pl: nyomtatás, szkennelés), parkolás a zárt udvarunkban.

Vendégeink személyes adatait (név, lakcím) a Budapest Főváros Józsefvárosi Önkormányzat 68/2011 rendelet 3.§-ának előírásai szerint tartjuk nyilván. (kötelező adatkezelés) Ezen adatok harmadik személy számára nem megismerhetők!!


Címünk, elérhetőségeink:

1089 - Budapest , Bláthy Ottó utca 21.

Telefon/Fax: +36 1 2104141 , +36 1 3135687 , +36 30 7219691

e-mail: info@manzardpanzio.hu

skype: manzardpanzio.hu