Budapest 003 Budapest 011
Budapest 009
magyar english deutch italian

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések oldala

Nyitvatartási idő: COVID-19 járvány alatt érdeklődjön a +36307219691 számon 7:00 és 21:00 között!

Panziónk a karácsonyi időszak kivételével egész évben nyitva tart, de be és kijelentkezni csak a recepció nyitvatartási idejében lehet. Recepció nyitvatartása minden nap általában 7:00 - 21:00. Bejelentkezéskor vendégeink kapnak egy belépési kódot, amivel éjszaka is tudnak ki-be közlekedni.

Parkolónk éjszaka zárva van, csak a recepció nyitvatartási ideje alatt lehet autóval ki-be közlekedni. Ezt mindenképpen vegyék figyelembe!

Mikortól lehet elfoglalni a szobákat?

A megrendelt szobák 15:00 órától foglalhatók el, de előfordulhat, hogy már korábban is tudunk üres szobát biztosítani. Érdeklődjön a recepción. Néha előfordulhat, hogy technikai okok miatt nem tudjuk időben átadni a szobát, ebben az esetben várakozhatnak a kertben vagy a recepción.

Meddig kell elhagyni a szobákat az elutazás napján?

Kérjük, hogy a szobát a távozás napján 11:00-ig elhagyni szíveskedjenek. Amennyiben tovább kívánnak szállodánkban maradni, a recepcióval egyeztetve lehetőség van hosszabbításra. A szoba díja 15:00-ig a szobaár 50%-a, azon túl a teljes szobaár.

Meddig aludhatok reggel?

A reggeli időpontja: 7:00-10:00. Kijelentkezni 11:00-ig lehetséges.

Szobakulcsot elvihetem magammal?

Nem! Mivel szobánként egy kulcs van, kérjük minden esetben hagyják azt a recepción amikor szállodánkból kimennek. Igény esetén kulcsboxot tudunk alkalmazni. Ezzel elkerülhetőek a kulcs elvesztésével járó költségek és kellemetlenségek. A kulcs elvitele, vagy elvesztése esetén 100 EURO + ÁFA díjat számítunk fel!

Parkolásra van lehetőség?

Szállóvendégeknek a parkolás -érkezési sorrendben- panziónk zárt parkolójában 8 EURO/autó/éj. Parkolóhelyet előre lefoglalni nem tudunk!

Parkolónk éjszaka zárva van, csak a recepció nyitvatartási ideje alatt lehet autóval ki-be közlekedni. Ezt mindenképpen vegyék figyelembe!

Azon vendégeink részére akik Budapestről indulnak külföldi utazásukra, megbeszélés szerint (kapacitás határáig) lehetőséget biztosítunk, hogy a program idejére gépkocsijukat az alábbi feltételekkel a szálloda zárt parkolójában hagyják.
 • Azon vendégek részére akik indulás előtt és érkezés után is szállodánkban alszanak, gépkocsijuk parkolása 10 napig 8 EURO/autó/éj, a 11. naptól 12 EURO/autó/éj.
 • Azon vendégek, akik csak indulás előtt, vagy csak érkezés után töltik nálunk az éjszakát, a parkolás díja 12 EURO/autó/éj.
 • Biztonsági okokból az autókulcsot minden esetben a recepción kell hagyni!
 • Parkolónk éjszaka zárva van, csak a recepció nyitvatartási ideje alatt lehet autóval ki-be közlekedni. Ezt mindenképpen vegyék figyelembe!

Milyen a szobák felszereltsége?

Minden szobához saját fürdőszoba , WC tartozik. Minden szoba minibárral, telefonnal, televízióval, hajszárítóval, és széffel felszerelt, valamint Wi-Fi internet eléréssel rendelkezik. A szobákban vasaló, vízforraló, stb. használata tilos. A szobákat rendeltetésük szerint kell használni, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat meg kell téríteni.

Pótágy: Néhány szobánk 1 db pótággyal felszerelhető. A pótágy ára (svédasztalos reggelivel) az árlistán megetkinthető.

Mit tartalmaz a szobaár?

 • szállás-szolgáltatást
 • svédasztalos reggelit
 • kültéri medence használatát (nyitvatartás idejében)
 • Wi-Fi Internet használatot
 • ÁFA-t

A szobaár nem tartalmazza az egyéb szolgáltatások (pl: minibár, mosatás, stb.) díját, és az idegenforgalmi adót.

Elfogadott bankkártyák?

VISA, ECMC, AMEX    SZÉP-kártyát nem fogadunk el.

Bevihető-e a szobákba kisállat, kutya, macska,  stb. ?

Nem. Vendégeink többségének igényeit figyelembe véve kisállatokat, házi kedvenceket, még térítés ellenében sem fogadunk.

SZÉP-kártyával fizethetek?

Nem. SZÉP-kártyát nem fogadunk el.

Gyermekkedvezmény van?

Szobánként 1 gyermek 5 éves korig a szülők ágyában térítésmentes.

Babaágyat kell magunkkal vinnünk?

Előzetes igénybejelentés alapján biztosítunk babaágyat. Kérjük, ilyen jellegű igényét megrendelésekor jelezze, illetve forduljon bizalommal recepciós munkatársainkhoz! Érkezés napján 12:00 után már nem tudunk babaágyat bekészíteni.

Csomagmegőrzés lehetséges?

Kijelentkezését követő aznapi elutazásáig csomagjai megőrzéséről gondoskodunk.

Hogyan tudok szobát foglalni, módosítani, lemondani?

Honlapunkon keresztül, a "Szobafoglalás" menüpont  alatt.

Szobafoglalás menete honlapunkon keresztül:

 • Töltse ki a Szobafoglalás oldal mezőit, és kattintson az Elküldés gombra.
 • Ön fog kapni egy automatikus választ e-mail-ben, amely tartalmazza megrendelésének adatait és számát.
 • Feldolgozzuk rendelést, és minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot. A visszaigazolást e-mail-ben küldjük.
Lemondás menete honlapunkon keresztül:
 • Lemondáshoz kattintson a Szobafoglalás oldal alján elhelyezett Lemondás gombra, ekkor egy új oldal jelenik meg.
 • Töltse ki a mezőket. Ehhez szüksége lesz a lemondani kívánt rendelés számára.
 • Kattintson a Lemondás gombra.

Módosítás menete honlapunkon keresztül:

 • Módosítás esetén mondja le a módosítandó szobafoglalást úgy ahogy van, és csináljon egy teljesen új rendelést a módosításnak megfelelően. Ez a legegyszerűbb és legtisztább megoldása a problémának.
Közeli tömegközlekedési eszközök:

Mi van a környéken?

Állami pénzverde(Metal-Art), Népliget, Orczy kert, Füvészkert, Természettudományi Múzeum, Planetárium, Nemzeti Színház, Bárka Színház, Művészetek Palotája, Iparművészeti Múzeum, Holokauszt Múzeum, FTC stadion, IDOM Tenisz Klub, Orangeways nemzetközi buszállomás, Puskás Stadion, Papp László Budapest Sportaréna, SYMA Sport- és rendezvényközpont, Budapesti Nemzetközi Vásárközpont, Keleti Pályaudvar, Stadionok Buszpályaudvar, Népliget Buszpályaudvar, Aréna Plaza - Lurdy Ház - Europark bevásárló, mozi, és szórakoztató központok, Kínai piac, Tesco, Praktiker, Obi, Lidl, Metro Áruház, Semmelweis Orvostudományi Egyetem, belgyógyászati, urológiai, nőgyógyászati, gyermekgyógyászati, fül-orr-gégészeti, szemészeti klinikák, Országos Traumatológiai Intézet, Egyesített Szent István és Szent László kórház, Országos Kardiológiai Központ, Heim Pál Gyermekkórház, Dandár gyógyfürdő.