Kétszobás lakosztály
Pároknak vagy Családoknak

Kétszobás lakosztály

3 fő elszállásolására alkalmas két helyiségből álló klimatizálható lakosztályunk tágas nappalival és különálló hálószobával áll vendégeink rendelkezésére.

Saját zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, légkondicionálóval, szobatelefonnal, szobai széffel, mindkét szobában televízióval, és ingyenes WiFi-internet eléréssel rendelkezik. A hálószobában egy szétválasztható franciaágy, a nappaliban pedig egy kihúzható kanapéágy található. A hálószobai ágyak mellett található áramforrás, ahova telefon- vagy laptoptöltőt csatlakoztathatnak. Szobáink fenyőfa bútorzata természetközelséget, és meghitt családias hangulatot biztosít.

A lakosztályhoz a nyári időszakban tartozik még egy közvetlen kertkapcsolattal rendelkező terasz is, fotelekkel és asztallal.

Ágyaink általában összerögzített franciaágyként (180 cm x 200 cm) vannak felágyazva, de szobáinkat - előzetes igénylés szerint - kérheti különálló (90 cm x 200 cm) ágyakkal is. Érkezés napján déli 12 után már nem tudunk változtatni a szobák ágyazásán!

A lakosztály fűtése padlófűtéssel, hűtése egyedileg szabályozható klímával van megoldva. 

Dohányozni egyik szobában vagy fürdőszobában, de még a teraszon és a nyitott ablakokban sem szabad!

A vírusmentesítés érdekében minden szobánkat és a közösségi tereket is rendszeresen ózongenerátorral fertőtlenítjük!

Kétszobás Lakosztály galériája

Érdeklődjön, vagy foglaljon!